Femeile si sexul salbatic

Pentru ca sexul e inca un subiect tabu nu ma astept ca lumea sa fie atat de deschisa in legatura cu destainuirile. Adevarul pe care il stim toti e ca fiecare dintre noi a vrut la un moment dat o partida care sa zguduie peretii in loc de clasica ”cumintenia pamantului”.

Sunt femeie si nu mi-e rusine sa recunosc ca am dorinte si pofte carnale, ca pentru mine sexul nu e doar un intra-iesi mecanic si o pereche de maini care ti se plimba pe corp fara directie. Ne place sa fim trase de par, muscate, zgariate, lovite, smucite. Face totul sa fie mai intens, mai pasional. Nu ai cum sa uiti o astfel de partida; o sa iti amintesti mereu de felul in care te-a ridicat, suit, rasucit respectivul. O sa te intorci la el doar pentru asta, ca un dependent care are nevoie de doza lui ca sa existe.

Adesea ne multumim cu sexul prost, ne mintim ca nu conteaza atat de tare daca are alte calitati. Ne iese teatrul asta uneori cu anii, dar niciodata permanent. Si femeile calca stramb, se intorc la cel care le-a oferit partida aia de neuitat. Tanjesc in secret dupa sentimentul ala de implinire, dupa sexul care le face sa uite sa respire, sa nu-si mai poata tine picioarele ridicate, sa tipe mai mult si mai mult, sa uite de procese de constiinta, sa aiba febra musculara 3 zile dupa sa nu se poata aseza fara sa resimta dureri pe tot fundul.

Nu spun ca e ceva in neregula cu a nu striga in gura mare cum tie iti place sa te sugrume in timp ce e in tine si sa te loveasca peste fund cand esti deasupra. Dar spun ca ar trebui sa ii spui tu lui. Ne plac lucruri diferite si daca vrei sa te asiguri ca o sa exaltezi de placere de fiecare data, sfatul meu ar fi sa ii spui. Crede-ma ca o sa aprecieze cand o sa auda tot ce vrei tu sa iti faca si o sa presteze cu ambitie. Asta e genul de discutie care ar trebui sa existe obligatoriu intre voi daca vrei o partida wow. Daca nu, stai draga mea in bucatarie uitandu-te la cine stie ce rahaturi de filme despre femei fericite. Fii convinsa ca ele au parte de cel mai bun sex pentru ca stiu sa ceara.

 

Ara pe Blogul lu` Pervesu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.